van der Horst

Alexander Rossi en Nathanaël Berthon blijven in GP2

Alexander Rossi - Caterham
Alexander Rossi - Caterham
Alexander Rossi begint dit jaar aan zijn derde seizoen in de GP2 Series. Rossi was drie jaar lang reserverijder bij het Caterham F1 Team en kwam de laatste twee jaren ook uit in de GP2 Series, logischerwijze voor Caterham Racing. De reorganisatie die vorig jaar bij Caterham werd doorgevoerd betekende het einde van het Caterham avontuur voor de Amerikaan die onderdak vond bij het Marussia F1 Team eveneens als testrijder. Het verdwijnen van dit team maakte ook aan deze overeenkomst een einde en Rossi ziet zich genoodzaakt om terug te keren naar de GP2. Daar zal hij dit jaar een wagen besturen van Racing Engineering.
Alexander Rossi, die in 2013 nog een GP2 race won, zal bij Racing Engineering team vormen met de snelle Brit Jordan King. Nathanaël Berthon heeft nog meer ervaring in de discipline dan de Amerikaan, de
Nathanael Berthon - Trident racing
Nathanael Berthon - Trident racing
Fransman heeft er al drie seizoenen in de GP2 Series opzitten, maar staat klaar om er nog een seizoen bij te doen. Berthon komt voor het tweede jaar op rij uit voor het Italiaanse Lazarus waarmee hij vorig seizoen de twintigste plaats in de puntenstand pakte. Net als Rossi won Berthon ook een GP2 race in 2013, de Fransman kwam toen nog uit voor Trident Racing.


Foto's: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GP2 Series op maandag 2 maart 2015.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons