van der Horst

Autoworld Museum Brussels heeft grootse plannen voor 2024

Porsche – Driven By Dreams
Porsche – Driven By Dreams
We zijn 2024 met een volle tank én opgeladen batterijen begonnen. Het recordcijfer van 235.000 bezoekers in 2023 vuurt ons aan om ook van dit jaar opnieuw een Grand Cru te maken.
Zo loopt de expo ‘Porsche – Driven By Dreams’ nog tot het eind van de maand februari. We verzoeken éénieder die z’n bezoek heeft uitgesteld om dus niet te lang te aarzelen.

Porsche – Driven By Dreams
Porsche – Driven By Dreams
Misschien is één van de komende events wel de uitgelezen gelegenheid om twee vliegen in één klap te slaan. Zo kan je de exclusieve verzameling Porsches op 11 februari gecombineerd worden met onze jaarlijkse VW Love Bugs Parade, waarbij de esplanade weer overspoeld zal worden door de VW Kever, de Porsche-oervader, in al z’n vormen en kleuren.
En op 25 februari kan je zelf afzakken met je oldtimer van ouder dan 30 jaar, of eender welke Porsche naar onze eerste Cars & Coffee van het jaar, een soort pop-up museum op de esplanade, waarmee ‘Porsche – Driven by Dreams’ ook onherroepelijk de deuren zal sluiten.

De opvolging staat dan al voor de deur te trappelen, in de vorm van de VW Golf die z’n 50 jaar zal vieren in Autoworld. Later op het jaar vieren we de Golden Sixties met de Ford Mustang als ultieme, vierwielige exponent die z’n 60ste verjaardag viert.

En dan houden we uiteraard nog een paar verrassingen achter de hand voor later in 2024.
Maar U kan er van op aan dat Autoworld ook in 2024 zal bruisen van de activiteit, waarbij we stellig hopen U meermaals te verleiden tot een bezoek.

Golf 50th Anniversary:

VW Golf 1
VW Golf 1
Op 1 maart 2024 gaat de volgende expo alweer van start. Daarbij wordt de 50ste verjaardag van de VW Golf herinnert.
De Golf is in z'n zevende generatie veruit de meest succesvolle Europese auto die doorheen de jaren ook veel innovatie en technologie heeft geïntroduceerd bij het grote publiek. 
Autoworld blikt terug op alle generaties en varianten met VW Golf 50th Anniversary.

Autoworld Brussels
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Autonieuws op donderdag 1 februari 2024.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons