van der Horst

Dijon: Zege voor Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende

L'Espace Bienvenue - BMW M4 GT4
L'Espace Bienvenue - BMW M4 GT4
Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende (L'Espace Bienvenue BMW M4 GT4) hebben in Dijon hun tweede zege in het FFSA GT4 kampioenschap behaald. In het slot van de race ging van der Ende voorbij de leidende Toyota GR Supra GT4 van Etienne Cheli en reed autoritair naar de zege.
  • Skylimit Events
Victor Weyrich (Racing Spirit of Léman Aston Martin Vantage GT4) nam de leiding van de race bij de start maar hij werd al snel voorbij gegaan door Jim Pla (Matmut Evolution Toyota GR Supra GT4). Een neutralisatie met de safety car werd door de teams aangegrepen om de verplichte pitstop af te werken. Jean-Luc Beaubelique nm het commando over de race over maar verloor de controle over zijn Toyota die zijn race beëindigde in de grindbak. De safety car kwam een tweede maal de baan op en na de herstart slaagde Cheli er niet in om van der Ende achter zich te houden. Florian Van Dooren en Stéphane Auriacombe (CMR Alpine A110 GT4) finishten als twintigste en achtste in de Am klasse. Stéphane Léméret (CMR Alpine A110 GT4) werd achtentwintigste op drie ronden van de winnaar.

Foto: FFSA GT - GT4 France
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zaterdag 17 juni 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Dijon.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons