van der Horst

Dylan Derdaele tweemaal in het voorprogramma van de F1 in Porsche Supercup

MOMO-Megatron - Porsche 991 GT3 Cup
MOMO-Megatron - Porsche 991 GT3 Cup
Dylan Derdaele zal komend seizoen tweemaal aan de start verschijnen van de uitermate competitieve Porsche Mobil 1 Supercup. De Limburger zal tijdens de Grote Prijzen van België en Duitsland het stuur nemen van een gloednieuwe Porsche 991 GT3 Cup die zal worden ingezet door het Amerikaanse MOMO-Megatron. Bij deze wedstrijden zal de jongste Derdaele team vormen met de Nederlander Jochen Habets en inspringen voor de Italiaan Alessandro Zampedri die in 2005 al de Supercup titel op zijn naam schreef. MOMO-Megatron plant daarnaast nog een deelname aan de ELMS met een Audi R8 LMS ultra GT3 in de GTC-klasse.
  • De Swert Opticiens
Dat de Limburgse Porschist al langer aast op een zitje in het felbevochten kampioenschap was al langer geweten, met dit beperkte programma hoopt onze landgenoot alvast de basis te kunnen leggen met het oog op een volledig Porsche Supercup seizoen in 2014. Hoe het komende jaar er verder zal uitzien voor Dylan Derdaele wordt binnenkort gecommuniceerd.

“Ik ben heel trots om deel uit te maken van het MOMO-Megatron Supercup Team in 2013”, vertelt Dylan Derdaele. “Ik zal deelnemen aan de twee Supercup wedstrijden op de Nürburgring en Spa, en ik ben dankbaar voor de kans die men mij heeft gegeven. We zullen daarnaast ook een testprogramma afwerken. Ik zal goed voorbereid zijn voor deze evenementen, ook met het oog op een volledige programma in de 2014 Mobil 1 Porsche Supercup.”

Foto: Speed-Corner/KSM



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op maandag 18 maart 2013.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons