van der Horst

Gratis rijden op Circuit Zolder met Be Cox op zondag 17 maart

Be Trophy te Circuit Zolder
Be Trophy te Circuit Zolder
Goed nieuws : de sneeuw die aan het begin van deze week fors terugsloeg na een periode van zacht weer, geeft voor het aanstaande weekend, en meer bepaald voor 17 maart, alvast verstek! Kronos Events organiseert op het Limburgse circuit namelijk een volwaardige testdag en nodigt hierbij alle Be Cox uit om – gratis – op de Zolderse piste te komen rijden. Tussen 10u en 12u en in de namiddag tussen 13u en 18u (7 volle uren) zullen énkel Be Cox voertuigen op de piste toegelaten worden.
Op die dag kan men rijden zonder vergunning, dus een uitstekende gelegenheid voor alle debutanten om de kick en de fun van het rijden met een Be Cox volop te ervaren.
 
Ander punt van interesse die dag is de presentatie van de Be Cox New Generation III – zowel in de paddock als op de piste – en de aanwezige technische ploeg zal graag alle vragen omtrent deze auto – waarover intussen héél véél gepraat wordt -  beantwoorden. Deze testdag biedt ook de gelegenheid om de prestaties van deze New Generation af te wegen tegenover die van de voorgangers. Verder dient aangestipt dat de Kronos Racing truck met de Be Cox onderdelen eveneens op de afspraak zal zijn.
 
Het besluit ligt voor de hand : teams, eigenaars, piloten, toekomstige piloten, vrienden, familieleden, supporters, fans van de Be Cox, afspraak op zondag 17 maart vanaf 10 uur om te profiteren van deze testdag en om de grondvesten te leggen van het seizoen 2013.

Tekst & foto: Kronos Events



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Be Trophy op dinsdag 12 maart 2013.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons