van der Horst

Het deelnemersveld 2013 krijgt stilaan vorm

AC Motorsport - Be Cox
AC Motorsport - Be Cox
Zoals reeds eerder medegedeeld organiseert Kronos Events zondag a.s. op Circuit Zolder een volwaardige testdag en nodigt hierbij alle Be Cox uit om – gratis – op de Zolderse piste te komen rijden. Tussen 10u en 12u en in de namiddag tussen 13u en 18u (7 volle uren) zullen énkel Be Cox voertuigen op de piste toegelaten worden.
  • St. Paul
Eén zaak is zeker: het begint te bewegen in de gemoederen van de BE Trophy! Heel wat teams maken zich immers op voor een deelname aan wat de tweede uitgave moet worden van de BE Trophy, waarvan de eerste race plaatsvindt tijdens de Trofee van Bourgogne (10-11-12 mei) op het prachtige, Franse circuit van Dijon en  dit in het kader van de tweede manche van het BRCC.

Zo hebben meerdere formaties ingetekend voor de aankoop van de kit “new generation” en zich ingeschreven voor het volledige seizoen. Onder hen vinden we bekende en vertrouwde namen van de BE Trophy zoals het Colson Racing, waarvan we het indrukwekkende palmares kennen, dat twee auto’s zal runnen (de 19 en 356), net zoals het AC Motorsport (65 en 360) met nog steeds Arnaud Quédé als kopman. Ook het TML Racing (323) van Alain Jadot, Baudouin de Liedekerke en Charles-Bernard Heger is van de partij, en dat geldt ook voor Astur Car (129) van Pierre Piron, Allure Team (6) van Jean-François Olivier, Kronos Racing (63) van Jean-Pierre Mondron, Racing4All (255) van Yannick Rummens of de 260 van het McDonald Racing van Marc-Olivier Van Oppens en François Bouillon.

Alexandre Viron en zijn maats van het uittredende kampioenenteam Delahaye/Retrodor (de 264) blijven trouw aan de dieselmotor, terwijl het Team Papys (de 320) van Jean Gaspard, Philippe Reynens en Jean-Pierre Vanderfeesten opteert voor de benzineversie met sequentiele versnellingsbak.

Zondag a.s. krijgt iedereen de gelegenheid om de temperatuur van de BE Trophy 2013 te meten. En wij zijn ervan overtuigd dat die nog zal stijgen gedurende de komende weken en het tijd wordt om heel wat Be Cox’en uit de werkplaatsen te halen!

Kronos Events press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Be Trophy op woensdag 13 maart 2013.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons