van der Horst

Maxime Martin en Andy Priaulx naar Turner Motorsport

Turner Motorsport - BMW M3
Turner Motorsport - BMW M3
Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar nu bevestigde Turner Motorsport het ook effectief: Maxime Martin zal eind deze maand deelnemen aan de Rolex 24 Hours of Daytona met een BMW M3. Naast onze landgenoot zal eveneens zijn DTM-collega bij de Duitse werkgever, Andy Priaulx, present tekenen op één van de twee BMW's.
Maxime Martin
Maxime Martin
Maxime Martin werd al geruime tijd gelinkt aan Turner Motorsport en testte tijdens de Roar before the 24 eerder deze maand ook effectief voor het Amerikaanse team. Eerder deze week moest Maxime Martin ons in Brussel nog de namen van zijn teamgenoten voor de Rolex 24 at Daytona schuldig blijven, maar aan die radiostilte maakte Turner Motorsport nu vakkundig een einde.

Niet alleen bevestigde het team deze week de komst van onze landgenoot, ook maakte het bekend dat BMW Motorsport Andy Priaulx afvaardigt naar The States. De drievoudig WTCC-kampioen moet er de troepen van Will Turner komen versterken. Een niet onaardige troef voor de Amerikaan, want naast zijn toerwagenervaring kan Priaulx ook bogen op flink wat GT-ervaring. Zo scoorde de kleine Brit onder meer zeges tijdens de 24 Uren van de Nürburgring in 2005 en behaalde hij daarnaast ook een overwinning in de 12 Uren van Sebring anno 2011.

Foto's:  Turner Motorsport & Georges De Coster



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op woensdag 16 januari 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Daytona.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons