van der Horst

Mazda geeft Road Care Everywhere-programma gratis

Wie vanaf 1 januari 2016 in België een nieuwe Mazda inschrijft, geniet, zonder meerprijs, van het Road Care Everywhere-programma, met onder andere wegbijstand voor de hele levensduur van de auto.
Wie vanaf 1 januari 2016 in België een nieuwe Mazda inschrijft, geniet, zonder meerprijs, van het Road Care Everywhere-programma. Dit houdt in dat :

 de wagen voor zijn volledige levensduur, zonder kilometerbeperking en met overdracht naar nieuwe eigenaars, wegbijstand kan krijgen, op voorwaarde dat de eigenaar elk jaar de wagen bij een officiële Mazda-garage laat onderhouden. Naast pannes en ongeval worden ook zelf-veroorzaakte problemen, zoals sleutels kwijtgespeeld of verkeerde brandstof getankt, gedekt. De wagen wordt overigens getakeld naar de Mazda-dealer naar keuze.

de koper van een nieuwe Mazda gedurende 3 jaar geniet van gratis updates van het navigatiesysteem, met informatie over nieuwe wegen, wijzigingen in het oude wegennet, nieuwe Point-of-Interests zoals Restaurants, Hotels, Musea… De eigenaar kan zelf via een applicatie zo vaak als hij wil de nieuwe gegevens uploaden.

 ook de wettelijke kit (gevarendriehoek, brandblustoestel, fluovestje en verbandetui) gratis wordt aangeboden, en niet wordt doorgerekend aan de klant.

De nieuwe pechverhelpingspartner is sedert 1 januari 2016 overigens VAB.

Mazda press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 15 januari 2016.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons