van der Horst

Nog enkele startplaatsen voor Hankook 12H EPILOG BRNO

12H Brno
12H Brno
Minder dan drie weken voor de Hankook 12H EPILOG BRNO (9-10 oktober 2015) zijn er nog enkele startplaatsen beschikbaar voor de laatste race van de 24H SERIES powered by Hankook 2015. “De actuele voorlopige inschrijflijst omvat ruim 50 teams, waaronder een aantal zeer sterke inschrijvingen en ook racewinnaars in de 24H SERIES powered by Hankook, maar we hebben nog de mogelijkheid om nog een aantal teams die bij ons willen rijden, toe te laten”, zegt Natasha Mark van CREVENTIC, het Nederlandse bureau dat in samenwerking met het Dutch National Racing Team (DNRT) optreedt als promotor en organisator van de 24H SERIES powered by Hankook.
Circuit BRNO
Circuit BRNO
Met de Hankook 12H EPILOG BRNO wordt de traditie van de Epilog-lange-afstandsrace als afsluiting van het seizoen op het Automotodrom Brno nieuw leven in geblazen. Het circuit, gunstig gelegen in het hart van Europa, is uitstekend geschikt voor lange-afstandsraces. De lay-out met volop hoogteverschillen maakt het circuit uitdagend voor ervaren rijders en deelnemers met minder ervaring.
“Natuurlijk wordt de Hankook 12H EPILOG BRNO op zichzelf al een mooie race, maar vele teams gebruiken het evenement ook als generale repetitie voor de Hankook 24H DUBAI in januari”, vervolgt Natasha Mark. “Maar ongeacht de reden van deelname, met de inschrijvingen die we nu al hebben wordt het zonder twijfel een prachtig evenement.” Zoals gebruikelijk is Radiolemans.com ter plekke voor live-commentaar, terwijl de race volledig als live-stream te volgen is via de website van de serie, www.24hseries.com. Tevens zendt Motors TV een groot deel van de race live op televisie uit.

12H Brno
12H Brno
In een aantal klassen wed de strijd om de titels in de 24H SERIES powered by Hankook 2015 al beslist tijdens de voorlaatste race, de 24H BARCELONA eerder deze maand. Teams die al zeker zijn van de titel zijn Ram Racing in de klasse A6, Team Bleekemolen in de klasse 996, Ruffier Racing in de klasse 997, Hofor-Kueperracing in de klasse A5, K&K Racing Team & Valek Autosport in de klasse A4, Memac Ogilvy Duel Racing in de klasse A3T, het Presenza.eu Racing Team in de klasse A2 en Saxon Motorsport in de klasse D2.

12H Brno
12H Brno
De strijd om de titels in de overige klassen is nog open en daarom mag tijdens de race in Tsjechië volop spanning worden verwacht. Zo strijden de teams MARC Cars Australia 1 en 2 bijvoorbeeld voor de hoogste eer in de klasse SP2. In de CUP1-klasse voor BMW M235i Racing Cup-auto’s valt de beslissing in Brno tussen Securtal Sorg Rennsport 2 en Bonk Motorsport. In de klasse D1 hebben RCM Motorsport en KAUKAS beide nog titelkansen. Nadere informatie over de Hankook 12H EPILOG BRNO en de 24H SERIES powered by Hankook is te vinden via: www.24hseries.com.

24H Series by Creventic



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op woensdag 23 september 2015.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons