van der Horst

Opnieuw een SpaItalia, deze keer in juni

Voor de 15e editie van dit 100% Italiaanse evenement, zet DG Sport opnieuw voet aan wal op het mooiste circuit ter wereld, dat van Spa-Francorchamps. Weliswaar niet meer in september maar in juni.
Op het programma : een expositie, een parade voor Italiaanse wagens, sessies op circuit voor auto's en motoren, circuitdopen, aanwezigheid van uitzonderlijke "macchineitaliane", Italiaanse lunch en diverse animaties.

Bent u de gelukkige eigenaar van een mooie Italiaanse en wenst u het circuit van Spa-Francorchamps (opnieuw) te ontdekken ? Dan kan u vanaf 1 februari inschrijven via www.spaitalia.be

Er zijn verschillende sessies geprogrammeerd in functie van het vermogen van uw voertuig. Voor deze sessies is slechts één passagier toegelaten en is het dragen van een helm verplicht. Voor de parade 's middags kan u zoveel passagiers meenemen als de homologatiefiche van uw voertuig toelaat. Aarzel niet om uw plaats voor deze uitzonderlijke ervaring te reserveren. Ook clubs zijn welkom, zij vinden op onze site een aantrekkelijk aanbod voor hun leden.

Mis deze kans niet om een 100% Italiaans weekend te beleven en schrijf alvast zondag 18 juni 2017 in uw agenda.

Ciao a tutti !

Spa Italia Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 27 januari 2017.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons