van der Horst

Rebellion Racing behoudt Belicchi

Andrea Belicchi
Andrea Belicchi
Andrea Belicchi zal ook in 2014 in actie komen voor Rebellion Racing in de LMP1-klasse van het FIA WEC. De snelle Italiaan was er al bij vanaf het eerste uur en won vorig seizoen nog twee wedstrijden voor het team bij de LMP1 privateers. Belicchi vervoegt Nicolas Prost, Nick Heidfeld, Mathias Beche en Dominik Kraihamer die eerder al werden bevestigd, terwijl ook regerend GP2-kampioen Fabio Leimer op het punt staat te tekenen bij de Zwitserse equipe.
  • De Swert Opticiens
“Dit zal ons zevende jaar samen zijn, dus we kennen elkaar zeer goed. Hij is snel, betrouwbaar, loyaal en deelt onze team spirit. Andrea’s efficiënte rijstijl past perfect bij de nieuwe reglementen en we zijn ervan overtuigd dat ons zal helpen bij het behalen van goede resultaten”, aldus Team Manager Bart Hayden.
 
Rebellion Racing maakte voorts bekend dat de nieuwe R-One LMP1 zijn eerste meters zal maken enkele dagen na de officiële ‘Prologue’ test op Paul Ricard eind deze week. Het competitiedebuut van de wagen is waarschijnlijk weggelegd voorde 6h of Spa begin mei.

Foto: Rebellion Racing
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA World Endurance Championship op dinsdag 25 maart 2014.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons