Zolder Superprix: Bob Bau krijgt zege cadeau

Bob Bau - KTM X-Bow
De overwinning in de tweede rce van de Supercar Challenge ging naar de KTM X-Bow van Bob Bau. De oostenrijker kwam wel maar als tweede over de finish na Ruud Olij, maar deze laatste kreeg een straftijd van 20 seconden voor het te vroeg pitten viel terug naar plaats vier.
Traxx Racing - Peugeot RCZ Cup
Thijmen Nabuurs en Lorenzo van Riet (Ferry Monster Autosport Leon Cupra TCR) pakten de tweede plaats, Robert van den Berg reed de Harders Plaza BMW E90 naar de derde plaats. Remco de Beus (MWR Racing BMW 36 M3) was op het einde van de race de enige overgebleven deelnemer in de Superspot 2 klasse nadat  Nicolas Delencre (Why Not Racing Peugeot 308 Cup) al vroeg in de race de strijd moest staken. Henk Tappel (Racing Team Tappel BMW Zilhouette 2.0) won voor de tweede maal op rij de Sport divisie waarin Chris Voet en Bart Van den Broeck (Traxx Racing Team - Peugeot RCZ) opnieuw derde werden.

Foto's: Niels Vaeck

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zondag 2 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.