van der Horst

12H Kuwait: CP Racing op pole

CP Racing - Mercedes-AMG GT3
CP Racing - Mercedes-AMG GT3
De 24H Series werkt met de Hankook 12H Kuwait zijn laatste wedstrijd van het jaar af en dat in het Midden-Oosten, waar tevens ook de start van de Middle East Trophy plaatsvindt. Het raceweekend begon goed voor de winnaar van vorig jaar, CP Racing, want Charles Putman, Charles Espenlaub, Joe Foster en Corey Lewis mogen met hun Mercedes vanaf pole starten. Tijdens de gebruikelijke kwalificatieronden was het Amerikaanse team gemiddeld een halve tel sneller dan de Century Motorsport BMW van Jack Barlow, Carl Cavers en Lewis Plato.
  • De Swert Opticiens
Red Camel-Jordans.nl - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Red Camel-Jordans.nl - Porsche 911 GT3 Cup (992)
De tweede startrij is voorbehouden voor de laatste GT3 in het veld, de Manamauri Energy by Ebimotors Porsche, terwijl de Vortex 2.0 als vierde mag starten en tevens de snelste was in GTX. De pole in 992 ging naar Red Camel-Jordans.nl van de familie Breukers met Fabian Danz, terwijl bij de GT4's de snelste tijd door de Century Motorsport BMW gezet werd. Tot slot reed de CWS Engineering Ginetta naar de besttijd in TCE.

De wedstrijd start morgen om 8 uur in de ochtend Belgische tijd.

Foto's: 24H Series powered by HankookDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in 24H Series op vrijdag 8 december 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Kuwait.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons