van der Horst

12H Spa: Frédéric Vervisch en Comtoyou Racing aan de start

Comtoyou Racing - Audi R8 LMS
Comtoyou Racing - Audi R8 LMS
Frédéric Vervisch zien we normaal aan het werk in het WTCR voor Comtoyou Racing maar voor de 12 Hours of Spa komt de Harelbekenaar nog eens op Belgische bodem racen. De endurancewedstrijd over anderhalve week kadert in de Creventic 24h Series en daarin zal Vervisch een Comtoyou Racing Audi R8 LMS delen met zijn manager Angélique Detavernier en Louis-Philippe Soenen. Het trio komt éénmalig aan de start in het kampioenschap en dit op initiatief van Soenen.
  • STX Motorhomes
Louis-Philippe Soenen
Louis-Philippe Soenen
"De hoofdreden van onze deelname is eigenlijk dat de familie de Jong ook zal deelnemen" steekt Soenen van wal. "Zij zijn een grote concurrent van mij in de sector van het golfkarton en de 12-uursrace kwam ter sprake tijdens een zakendiner. Vader Henk zei me dat hij samen met zijn zoon Daniel, trouwens een ex-F2 coureur, ging deelnemen met een Mercedes AMG GT3. Daarop besloot ik dat het wel een leuk idee zou zijn om zelf ook aan de start te staan. En met Frédéric als Audi-fabriekspiloot erbij hopen we sterk voor de dag te komen."

De 12 Hours of Spa worden verreden op zaterdag 13 oktober, de dag voor de verkiezingen.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in 24H Series op woensdag 3 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Spa.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons