van der Horst

147 wagens voor NLS-manche nu zaterdag

Start NLS 5
Start NLS 5
Nadat de eerste race wegviel door een sneeuwstorm in de Eifel-regio, zullen de 147 deelnemers van de NLS aanstaande zaterdag voor het eerst dit jaar vier uur lang op de Nordschleife racen.
Verschillende topteams zullen niet aanwezig zijn, waaronder het Haupt Racing Team dat dit weekend meerijdt in de GT World Challenge Europe-manche in Monza. De Porsche-teams van Frikadelli Racing Team, Manthey Racing, Falken Motorsports en KCMG zullen vast en zeker strijden voor de winst. Ook Phoenix Racing zou de zege moeten ambiëren, uiteraard met Audi.

Er verschijnen ook verschillende Belgen aan de start. Zo zet Belgisch team Mühlner Motorsport drie Porsche Cayman in. Frikadelli Racing Team is ook van de partij met Maxime Martin die een van de Porsche 911 GT3 Rs zal besturen. Falken Motorsports zet dezelfde wagen in voor onder meer Alessio Picariello. 

Toyota GT86 Cup
Toyota GT86 Cup
PROsport Racing zal een Porsche Cayman runnen voor Jean Glorieux en Maxime Dumarey en een Aston Martin Vantage voor o.m. Guido Dumarey. Pieter Denys en Gregory Eyckmans doen het met een vertrouwde BMW 325i. Ten slotte verschijnt Pit Lane - AMC Sankt Vith aan de start met Jacques Derenne, Nicolas Baert en Philippe 'Brody' Broodcoren. Zij zullen achter het stuur zitten van een Toyota GT86.

--- Deelnemerslijst NLS 17 Apr 2021 (pdf) ---

Foto: NLS & PitlaneDit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Nürburgring Langstrecken Serie op donderdag 15 april 2021.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons