van der Horst

24H Le Mans: NEWSFLASH: Aston Martin #97 in de problemen

24 Heures du Mans: De warm-up in beeld gebracht
Bruno Senna (Aston Martin Vantage #97) en Gianmaria Bruni (AF Corse Ferrari 458 #51) waren in een somptueus duel voor de leidersplaats in de GTE-Pro klasse gewikkeld, toen de Braziliaan met nog 5,5 uren te gaan op de klok, zijn Vantage de pits binnenbracht. Senna had in een poging om de leiding in de klasse over te nemen van de Ferrari net daarvoor een supersnelle rondetijd neergezet. De wagen staat momenteel in de box en er wordt aan de stuurinrichting gewerkt.
  • Powercars
Ook brokken in de LMP2 divisie, de Alpine A450 die uitzicht had op en podiumplaats in de LMP2 klasse kende problemen, er moest aan de ophanging van de wagen gewerkt worden en de blauwe bolide is nu teruggezakt naar de vijfde plaats. Wat later kwam de leider, de OAK-G Drive Ligier de pits binnen met remproblemen en verloor een plaats aan de zusterwagen van TDS Racing.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in 24 Heures du Mans op zondag 15 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons