van der Horst

24H Le Mans: 24H Le Mans: Aston Martin brengt Art Car aan de start

#97 Aston Martin Vantage V8 "Art Car"
#97 Aston Martin Vantage V8 "Art Car"
Net als twee jaar geleden krijgt de #97 Aston Martin Vantage V8 voor de grootste etmaalrace ter wereld een speciaal kleedje aangemeten. Ditmaal is het ontwerp van de hand van Tobias Rehberger, een Duitse kunstenaar die beweert dat het onmogelijk is voor iemand om zich te fixeren op één bepaald punt van het design, dat daardoor snelheid moet uitstralen. Of het ontwerp daarmee ook geslaagd is laten we in het midden.
  • Hamofa Performance
#97 Aston Martin Vantage V8 "Art Car"
#97 Aston Martin Vantage V8 "Art Car"
Darren Turner, die de auto zal delen met Stefan Mücke en Rob Bell, is alvast enthousiast: "Ik vind Art Cars geweldig! Dit ontwerp is echt grensverleggend en laat op een andere manier zien hoe we patronen en kleuren kunnen gebruiken voor het aankleden van racewagens." Twee jaar geleden tooide ook het Belgische GPR-team al eens een Aston Martin in een speciale Art Car-livery, toen voor de 24 Hours of Spa.


Foto's: Aston Martin Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in 24 Heures du Mans op maandag 8 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons