van der Horst

24H Le Mans: Corvette Racing maakt rijders voor Le Mans bekend

Antonio Garcia - Corvette C7.R
Antonio Garcia - Corvette C7.R
Corvette Racing heeft de zes rijders bekend gemaakt die de twee Chevrolet Corvette C7.R zullen besturen tijdens de 24 uren van Le Mans. In de #63 vinden we het trio dat enkele weken terug de 24 uren van Daytona won in de GTLM-klasse: Antonio Garcia, Jan Magnussen en Ryan Briscoe. In de #64 zullen we dan weer Oliver Gavin, Tommy Milner en Jordan Taylor aan het werk zien. Vanzelfsprekend zal het TUSC-team in de GTE Pro-klasse uitkomen, waarin het weerwerk zal vinden van de WEC-teams.
  • Heinz Performance
Jordan Taylor vervangt Simon Pagenaud die verplichtingen heeft in de IndyCar Series. Jordan Taylor zal zo de eer hoog houden van Wayne Taylor Racing dat weerhouden werd van deelname aan de Franse etmaalrace. Voor de Amerikaan zal het de vierde deelname worden in Le Mans, bij Magnussen staat de teller reeds op zestien. De Deen won net als Gavin reeds viermaal de klassieker. Garcia won hem al drie keer en Milner mocht reeds één keer proeven van de zege.

Foto: IMSADit artikel werd gepubliceerd door Jonathan Haesaerts in 24 Heures du Mans op maandag 9 februari 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons