van der Horst

24H Le Mans: Laurens Vanthoor ondanks opgave tevreden over eigen prestatie

Laurens Vanthoor
Laurens Vanthoor
Op een goed uur van het einde diende de #34 OAK Racing Ligier alsnog de handdoek te werpen door problemen met de versnellingsbak. Laurens Vanthoor, die tevens dit jaar de enige Belg was aan de start, blikt met gemengde gevoelens terug op zijn debuut in de beroemde Franse etmaalrace.
  • Prospeed Competition
#34 OAK Racing Ligier JS P2
#34 OAK Racing Ligier JS P2
"Eigenlijk begon de teleurstelling al toen mijn teamgenoot Chris Cumming de bolide zaterdagavond in de grindbak parkeerde. Ok, een foutje kan natuurlijk gebeuren maar we hebben ook wel wat tijd verloren tijdens de pitstops. Anderzijds waren wij de enige Ligier-Honda die competitief was. In het begin was ik sneller dan Kevin Estre, ook een GT-piloot, maar naar het einde toe draaiden we gelijkaardige rondetijden. Terugblikkend op de race ben ik toch wel vrij tevreden over mijn eigen prestatie, alles kan natuurlijk beter maar ik heb de nodige ervaring verzameld en dat is toch wel belangrijk."

Foto's: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in 24 Heures du Mans op zondag 14 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons