van der Horst

24H Le Mans: ProSpeed/Team AAI heeft bemanning rond

ProSpeed Competition - Porsche 991 RSR
ProSpeed Competition - Porsche 991 RSR
Hoewel ProSpeed Competition dit jaar niet rechtstreeks op de deelnemerslijst voor de 24 uren van Le Mans prijkt, zal de equipe uit Tongeren toch in La Sarthe aanwezig zijn om beide GTE-Am Porsches van het Taiwanese Team AAI (Asian Le Mans Series) te runnen. Eerder raakte al bekend dat Xavier Maassen voor het team in actie zou komen, hij zal de verouderde 997 GT3 RSR met de ervaren Brit Alex Kapadia en de Taiwanees Jun San Chen delen. Uiteindelijk is men er dan toch in geslaagd om ook een nieuwe 991 RSR aan de start te brengen, met Mike Parisy, Gilles Vannelet en Han-Chen Chen achter het stuur.
  • Prospeed Competition
Voorts werd vandaag een geactualiseerde versie van de deelnemerslijst voor de 24 uren van Le Mans vrijgegeven. Daarop vallen buiten enkele details, evidenties en reeds bekend gemaakte feiten weinig tot geen nieuwigheden te rapen. Opmerkelijk is dat er dit jaar nog steeds maar één forfait te rapen viel, en dat in schril contrast met vorig jaar.

--- DEELNEMERSLIJST 24H LE MANS 2015 (d.d. 12/5) --- 

Foto: Porsche AGDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in 24 Heures du Mans op dinsdag 12 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons