van der Horst

24H COTA: Ook Niels Lagrange aan de start in Lamborghini van Leipert Motorsport

Niels Lagrange - Chrisal Leipert Motorsport
Niels Lagrange - Chrisal Leipert Motorsport
Door de huidige strenge wetgeving binnen de USA inzake het reisvisum van inwoners uit bepaalde landen mag de Iraanse piloot Meisam Taheri het land niet in en moet dus noodgedwongen forfait geven. Tahari had ingetekend bij Leipert Motorsport op een Lamborghini Huracan Super Trofeo. Leipert nam contact op met Niels Lagrange die onmiddellijk zijn koffers pakte en richting Circuit of the Americas in Austin vertrok.
  • VR Racing
Niels Lagrange-Pieter Vanneste - Lamborghini Super Trofeo
Niels Lagrange-Pieter Vanneste - Lamborghini Super Trofeo
Lagrange zal er mee de laatste race betwisten van de 24H Series by Creventic. Hij komt met de Super Trofeo uit in de Klasse A6 AM en vormt mpoeg met de Duitsers Jasper & Schlotter, de Noor Schjerpen en de Amerikaan Rice. Hij vervoegt hierdoor de reeds 18 Belgische deelnemers die op de deelnemerslijst staan.

Het worden trouwens drukke weken voor de Limburger, want net na zijn terugkeer in België moet Lagrange zich naar Imola spoeden voor de laatste race binnen de Lamborhini Super Trofeo Europe en de World Final.

Marnik Mouchaers & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in 24H Series op maandag 6 november 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H COTA.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons