van der Horst

24H Daytona: DeltaWing met opvallende kleurenstelling na crash

DeltaWing Racing - DeltaWing DWC13 Elan
DeltaWing Racing - DeltaWing DWC13 Elan
Aan de vooravond van de 24 Hours of Daytona maakte DeltaWing Racing de nieuwe strijdkleuren voor de opvallende bolide publiek. Het witte kleedje van tijdens de Roar before the Rolex 24 werd aan de kant geschoven en ingeruild voor een jurk geïnspireerd door de Amerikaanse driekleur. Voor de dubbele race rond de klok koesteren de Amerikanen overigens hoge verwachtingen en dat één jaar na de eerste meters van de DeltaWing op een banking.
De DeltaWing gooide eerder deze maand hoge ogen in de Roar before the Rolex 24 door op iets meer dan drie tiende van de snelste chrono te blijven en dat ondanks een zware crash die een vroegtijdig einde maakte aan de wapenfeiten van de vreemd ogende bolide. Voor de 24 Hours of Daytona vertrouwt DeltaWing Racing op de Britse tandem Andy Meyrick en Katherine Legge enerzijds terwijl Indy Lights-kampioen Gabby Chaves en drievoudig winnaar Memo Rojas de bezetting vervolledigen.

Foto: DeltaWing RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Tudor United Sportscar Championship op maandag 19 januari 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Daytona.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons