van der Horst

24H Daytona: DeltaWing vooraan in laatste vrije training

Legge/Meyrick/Rayhall/Wirth - DeltaWing DWC13
Legge/Meyrick/Rayhall/Wirth - DeltaWing DWC13
De zon was eindelijk van de partij voor de laatste vrije training van de 24 Hours of Daytona. De prototypes kwamen alzo terug bovenaan postvatten en het was de DeltaWing DWC13 die gisteren niet deelnam aan de kwalificatie die de snelste tijd liet optekenen. Katherine Legge legde een ronde af in een tijd van 1:38.590. De tweede tijd was voor Olivier Pla met de Michael Shank Racing Ligier JS P2. Johannes van Overbeek sloot de top drie af met de ESM Ligier JS P2.
De Corvette van Marc Goossens sloot de sessie af met de elfde tijd. BMW behaalde de dubbel in de GTLM klasse met de M6 GTLM #25 voor de #100. Bij de GTD’s was het de Park Place Motorsports Porsche 911 GT3 met Jörg Bergmeister aan het stuur die de concurrentie te snel af was. De BMW M6 GT3 waar Martin en Palttala op uit komen was goed voor een tiende tijd in de klasse.

Foto: IMSA.comSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Tudor United Sportscar Championship op vrijdag 29 januari 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rolex 24 at Daytona.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons