van der Horst

24H Daytona: Spirit of Daytona Racing gaat voor overwinning met topbemanning

Spirit of Daytona Racing - Corvette DP
Spirit of Daytona Racing - Corvette DP
De Spirit of Daytona DP Corvette bezette verleden editie na een kwart van de wedstrijd even de leiding in de 24 uren van Daytona, maar zakte daarna geleidelijk weg naar de achtste plaats. Het team kon toen rekenen op de aanwezigheid van officieel Corvette rijders Oliver Gavin, Richard Westbrook en Antonio Garcia om de wagen de besturen. Hetzelfde trio, bijgestaan door Ricky Taylor, zal bij de aanstaande editie opnieuw plaats nemen in de Corvette met als doel de overwinning.
  • Prospeed Competition
Ricky Taylor behaalde dit jaar in het Grand-Am kampioenschap drie overwinningen op een Corvette van Sun Trust Racing. De jonge Brit had als teammaat de veteraan Max Angelelli, terwijl Ryan Briscoe het team vervoegde voor de 24 uren van Daytona.  Taylor gaat volgend seizoen dus over naar het Spirit of Daytona Racing en krijgt voor de etmaalrace al onmiddellijk een ijzersterk trio naast zich in de vorm van drie officiële Corvette rijders Gavin, Westbrook en Garcia. Van 4 tot 6 januari zullen de rijders de wagen al aan de tand voelen tijdens de driedaagse “Roar Before the 24” test.
 
Foto: Grand-Am MediaDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 12 december 2012 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Daytona.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons