van der Horst

24H Dubai: Ram Racing herrijst uit de as en kondigt terugkeer aan met Mercedes

Ram Racing - Mercedes SLS AMG GT3
Ram Racing - Mercedes SLS AMG GT3
Nadat Ram Racing na aanhoudende problemen eerder dit jaar aankondigde de activiteiten stop te zetten, maakte het team vandaag bekend dat het opnieuw de handschoen opneemt en de 24 Hours of Dubai zal betwisten. Fabriekspiloot Thomas Jäger, de Indische in Dubai wonende gentlemen-rijder Cheerag Arya en de Britten Tom Onslow-Cole en Adam Christodoulou; laatstgenoemde was vorig jaar overigens nog goed voor een algemeen podium in de etmaalrace, zullen de dienst uitmaken.
De naam van Ram Racing stond al langer op de deelnemerslijst, maar rijders werden nog niet geofficialiseerd. Helemaal verrassend is de deelname dus niet, en het blijft afwachten wat de plannen op langere termijn zijn. "We wilden een team samenstellen waarvan wij aanvoelden dat het de wedstrijd kon winnen en ik ben er van overtuigd dat we dat gedaan hebben", aldus teamchef Dan Shufflebottom. Toch lijkt talent behouden niet eenvoudig wanneer je als team de handdoek werpt en eerder aangaf mensen te begeleiden naar nieuwe functies, maar "we zijn erin geslaagd een zeer sterke kern te behouden bij Ram Racing welke ons zal vergezellen in Dubai en voor de rest van het seizoen 2015. We hopen een aankondiging te doen over onze toekomstplannen na de race (de 24 Hours of Dubai nvdr.)", geeft Shufflebottom nog mee.

Foto: Ram Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op maandag 29 december 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Dubai.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons