van der Horst

24h Dubai: Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor voor Audi aan de start

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Op de voorlopige deelnemerslijst voor de eerste etmaalrace van 2019, de 24h van Dubai op 11 en 12 januari, prijken de namen van twee Belgische zegekandidaten. Zowel Frédéric Vervisch als Dries Vanthoor zullen voor Audi uitkomen, voor respectievelijk Car Collection Motorsport en WRT. De Harelbekenaar krijgt Christopher Haase en Dimitri Parhofer naast zich terwijl de jongste Vanthoor normaal team zal gaan vormen met Sheldon van der Linde, Mohammed Saud Fahad Al Saud en onze Noorderbuur Michael Vergers.
VDS Racing Adventures -  MARC M2 V8
VDS Racing Adventures - MARC M2 V8
Zonder op de zaken vooruit te willen lopen zien we aan Belgische zijde nog enkele namen op de voorlopige inschrijvingslijst. Op de G&R Motorsport BMW zien we Danny Van Dosselaer, Karlo Van Dosselaer, Geert Houdhoofdt, Geert Dierckx en Jasper Dierckx terwijl de MARC Cars Mustang van VDS Racing Adventures bestuurd zal worden door ondermeer Raphaël van der Straten, José Close en Martin Leburton. Daarnaast plant Speedlover om twee Porsches in te zetten en QSR Racingschool een Mercedes AMG GT4. Vincent Radermecker (AC Motorsport) en Jean-Lou Rihon (TFT/Cogemo/TLRT) zullen tot slot een Audi RS3 LMS besturen terwijl Pierre-Yves Paque instapt bij Saintéloc op een Audi R8 GT3.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in 24H Series op donderdag 6 december 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Dubai.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons