van der Horst

24H Dubai : Sterke kwalificatie voor WCB Racing Team

QSR Racingschool - Mercedes AMG GT4
QSR Racingschool - Mercedes AMG GT4
Na de vrije trainingen stond vandaag de kwalificatie voor de 14de editie van de 24 Hours of Dubai op het programma. En het minste dat we kunnen zeggen en schrijven is dat het WCB Racing Team, dit jaar aan de start met een Mercedes AMG GT4 i.s.m. QSR Racing School, daarin sterk gepresteerd heeft. De bolide van Jimmy De Breucker, Nico Verdonck, Rodrigue Gillion en Michiel Verhaeren ging er immers aan de haal met de derde positie in de GT4-klasse!
  • Shopa
QSR Racingschool - Mercedes AMG GT4
QSR Racingschool - Mercedes AMG GT4
Het was snelle jongen Nico Verdonck die al vroeg in de sessie een chrono van 2´09”336 op de tabellen zette en daarmee op dat moment de rest van het GT4-veld achter zich liet. Een tweetal concurrenten wist die tijd nog aan te scherpen, maar daar bleef het dan ook bij. De GT4-klasse is met 14 inschrijvingen dit jaar sterk bezet bij de etmaalrace in Dubai. De derde plaats in de kwalificatiesessie is dan ook een zeer goed resultaat en laat alvast het beste verhopen voor de wedstrijd.
 
Morgen is er op het Dubai Autodrome een warm-up van 11.00-11.30 uur. De race start om 15.00 uur en gaat door tot het vallen van de finishvlag op zaterdag om 15.00 uur, gevolgd door de prijsuitreiking. Opgelet: dit zijn lokale tijden, in België en Nederland is dat drie uren eerder.

WCB Racing Team
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in 24H Series op donderdag 10 januari 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Dubai.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons