van der Horst

24H Nürburgring: FLASH: Teamgenoten Vervisch en Vanthoor crashen

Land Motorsport - Audi #29
Land Motorsport - Audi #29
Met Laurens Vanthoor en Frédéric Vervisch hadden we zonet nog twee kanshebbers voor de zege tot... het moment dat hun beider teamgenoten met mekaar in aanraking kwamen in hun strijd voor de derde plaats. Kelvin van der Linde (Land Audi #29) zette de aanval in op Julian Andlauer (Rutronik Porsche #3) maar de beide wagens kwamen buiten beeld met mekaar in aanraking ter hoogte van Hohe Acht. Net op dat moment was er ook sprake van een oliespoor en begon het licht te regenen op bepaalde delen van de omloop.
De Audi bleef na de aanvaring ter plaatse staan met wat leek op een afgebroken achterwielophanging, terwijl de Porsche nog aan een slakkengang de pits probeerde te bereiken maar uiteindelijk ook tot stilstand kwam. Met nog anderhalf uur op de klok zien dus zowel Frédéric Vervisch als Laurens Vanthoor een mogelijke zege door de neus geboord.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zondag 6 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons