van der Horst

24h Nürburgring: Na 19h: Audi's van Land Motorsport en WRT vechten voor de zege

Land Motorsport - Audi R8 LMS (Winnaar 24h Nürburgring 2017)
Land Motorsport - Audi R8 LMS (Winnaar 24h Nürburgring 2017)
Met nog vijf uren op de klok van de 24 Uren van de Nürburgring is er helemaal vooraan niet zoveel gewijzigd aan de tussenstand. Zowel de Land Motorsport Audi #29 als het exemplaar van WRT met nummer 9 zijn goed de nacht doorgekomen. Het gat tussen beide is nu anderhalve minuut en de beide teams lijken een zelfde pitstopstrategie aan te houden. Op één ronde achterstand volgt de Rowe Racing BMW #98 van onder meer Markus Palttala.
  • Powercars
Bentley Team Abt - Bentley Continental GT3
Bentley Team Abt - Bentley Continental GT3
Op de vierde plaats zien we nog een BMW, het exemplaar van Falken Motorsports voert nog volop strijd met hun merkgenoten van Schnitzer (#42) en de Mercedessen van HTP (#50) en Black Falcon (#1). Maxime Martin ligt met de tweede Rowe Racing BMW (#99) op de twaalfde plaats en is daarmee de best geklasseerde Belg. De Abt Bentley van ondermeer Nico Verdonck (#37) rijdt rond op de 18e stek, hun teamgenoten (met daarin o.a. Maxime Soulet) zijn 27e.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zondag 28 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons