van der Horst

24H Nürburgring: Na 21H: Sprint naar de finish maakt eerste slachtoffers

Haupt Racing Team - Mercedes-AMG GT3 #4
Haupt Racing Team - Mercedes-AMG GT3 #4
Er staan nog drie uren wedstrijd op de klok van de jaarlijkse etmaalrace op de Nürburgring, die door de bijzonder lange onderbreking eigenlijk gereduceerd werd tot een sprintwedstrijd. Met nog drieënhalf uur te gaan werd het veld daarnet opnieuw losgelaten en de GT3-toppers vooraan geven het volle pond. Eng (Rowe BMW #1) leidt nog maar Engel crashte zonet zwaar in de als tweede geklasseerde HRT Mercedes #4.
Rutronik Porsche #3
Rutronik Porsche #3
De Manthey Porsche #911 is opnieuw in de aanval gegaan na een sterke eerste wedstrijdhelft gisteren. Kévin Estre heeft zich al naar de tweede plaats teruggevochten voor Tomczyk (Rowe Racing #98). Frédéric Vervisch is nog steeds de hoogst geklasserde Belg, Christopher Mies rijdt in de Land Audi #29 op de vierde plaats. Laurens Vanthoor nam de herstart in de Rutronik Porsche #3 en is momenteel zesde. Nog een noemenswaardig incident was het feit dat Raffaele Marciello (Getspeed Mercedes #7) in een duel Michele Beretta (Phoenix Audi #11) in de bandenstapels deed belanden.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zondag 6 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons