van der Horst

24H Nürburgring: NEWSFLASH: Opnieuw exit leidende Mercedes - Vanthoor/Vervisch op kop

Getspeed Performance - Mercedes-AMG GT3
Getspeed Performance - Mercedes-AMG GT3
Een goed uur nadat Manuel Metzger de HRT Mercedes-AMG GT3 #4 crashte op het moment dat hij aan de leiding lag, sloeg het noodlot wederom toe in het Mercedes kamp. Een halve ronde nadat Raffaele Marciello het stuur had overgenomen van de leidende GetSpeed Mercedes-AMG #9 verloor de Italiaan de controle over zijn wagen ter hoogte van Adenauer-Forst in de gietende regen. De onboardbeelden lieten initieel geen echte impact zien, het lijkt dus eerder over een mechanisch defect te gaan. Even later maakte Marciello wel contact met de muur.
  • De Swert Opticiens
De GetSpeed Mercedes had nog steeds een degelijke voorsprong van ruim een minuut op een armada van drie Audi's, aangevoerd door de Phoenix Audi #1 die momenteel bestuurd wordt door Dries Vanthoor. Onze landgenoot wordt op slechts 20 seconden gevolgd door een ontketende Kelvin van der Linde en op 25 seconden door Christopher Haase.

Foto: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op zaterdag 26 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons