van der Horst

24H Nürburgring: Titelverdedigers zwemmen naar pole

9a3c9dd66d4f49ab3363cda1ebfff73e82b87be9.jpg
ROWE Racing zal morgen hun titel in de 24 uren van de Nürburgring verdedigen vanuit de beste uitgangspositie. Nick Yelloly was namelijk een klasse apart met de BMW M6 GT3 #1 in de nasleep van een zwaar onweer. De Brit was meer dan twee seconden sneller dan Axcil Jefferies met de Konrad Motorsport Lamborghini Huracan GT3 Evo, die eerder op de dag nog primus was in de derde reguliere kwalificatiesessie. Manuel Metzger (Haupt Racing Team Mercedes-AMG GT3 Evo #4) en Jesse Krohn (Schubert Motorsport BMW) namen de tweede startrij voor hun rekening.
De eerste Belgen vinden we terug op P7, met de Getspeed Mercedes #9 van onder meer Maxime Soulet en Markus Palttala, terwijl Julien Andlauer de Rutronik Porsche die hij deelt met Laurens Vanthoor naar P9 stuurde in moeilijke omstandigheden. De overige GT3-Belgen treffen we op P12 (Martin), P13 (Vervisch), P14 (Dries Vanthoor).

Foto's van de kwalificaties vindt u HIER

--- UITSLAG TOP QUALIFYING 2 (PDF) ---

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op vrijdag 4 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons