van der Horst

24h Nürburgring: Vervisch en Vanthoor (Audi) voeren het veld aan

Phoenix Racing - Audi R8 LMS GT3 Evo 2
Phoenix Racing - Audi R8 LMS GT3 Evo 2
Vanochtend om half tien rijdt Frédéric Vervisch aan de leiding in de Phoenix Audi #15 die hij deelt met onder andere Dries Vanthoor. Bij het ingaan van de nacht verloren we de leidende TF Sport Aston Martin #90 van ondermeer Maxime Martin. Kort daarna viel met Sheldon van der Linde (Rowe BMW #98) alweer een topper uit, rechts vooraan leek iets stuk te gaan en de Zuid-Afrikaan kon de auto onmogelijk uit de vangrail houden.
  • Skylimit Events
GetSpeed - Mercedes-AMG GT3
GetSpeed - Mercedes-AMG GT3
De rest van de nacht verliep relatief rustig, Vervisch heeft nu 30 seconden bonus op de roze GetSpeed Mercedes #3 van Adam Christodoulou. Hij wordt op zijn beurt op anderhalve minuut achterna gezeten door zijn teamgenoot Daniel Juncadella (GetSpeed Mercedes #4). Het is voorlopig een droge editie van de etmaalrace op de Nürburgring maar vanaf de middag wordt er regen voorspeld. Met nog zesenhalf uur op de klok belooft de eindstrijd dus nog spannend te worden.

Foto's: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zondag 29 mei 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons