van der Horst

24H Nürburgring: Vier Mercedes-AMG GT3's met fabriekssteun aan de start

Team HRT en GetSpeed Performance Mercedes'
Team HRT en GetSpeed Performance Mercedes'
Team HRT en GetSpeed Performance zullen elk twee wagens inzetten met de fabriekssteun van Mercedes voor de 24H Nürburgring. Er zullen in totaal acht Mercedes-AMG GT3 Evo's en drie Mercedes-AMG GT4's meerijden aan de 24 uurs race, die plaatsvindt van 3 tot en met 6 juni.
Team HRT
Team HRT
Mercedes-AMG-fabrieksrijders Maro Engel en Luca Stolz zullen worden vergezeld door Adam Christodoulou en Manuel Metzger op de nummer 4 HRT-inschrijving. Engel is daarnaast ook bevestigd voor de zusterwagen van het team met #6, naast Patrick Assenheimer, Nico Bastian en teameigenaar Hubert Haupt.


GetSpeed Performance
GetSpeed Performance
De twee door de fabriek gesteunde inzendingen van GetSpeed ​​Performance zullen worden bestuurd door Maximilian Götz, Daniel Juncadella, Raffaele Marciello en Fabian Schiller in de #7. Schiller staat ook ingeschreven op de #8, naast Jules Gounon, Dirk Mueller en Matthieu Vaxiviere. Een derde Mercedes zal door GetSpeed ​​worden ingezet voor een klantenteam, met Maxime Soulet en Markus Palttala achter het stuur.

Andere GT3-spec Mercedes' op de grid zijn onder meer van CP Racing, 10Q Racing en Space Drive Racing, die in de SPX-categorie zullen rijden.

Foto: Mercedes-AMGDit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Circuit Internationaal op donderdag 20 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons