van der Horst

24H Series: Vroege inschrijving Hankook 24H Dubai 2017 sluit op 15 augustus

Start Hankook 24H Dubai 2016
Start Hankook 24H Dubai 2016
Het lijkt weliswaar nog ver weg, maar wanneer de zomervakantie eenmaal voorbij is, komt het nieuwe autosportseizoen sneller dichterbij dan velen verwachten. Voldoende reden dus om nu al na te denken over de Hankook 24H DUBAI van volgend jaar (12-14 januari 2017), en eens te meer omdat de vroege inschrijving, met een inschrijfgeld dat 1.000 Euro lager ligt, al op 15 augustus aanstaande sluit. Op het moment zijn er al meer dan 80 inschrijvingen ontvangen, maar teams die er bij de seizoensstart van de 24H SERIES powered by Hankook 2017 bij willen zijn, kunnen nog één van de startplaatsen veiligstellen.
24H Dubai 2016
24H Dubai 2016
De race op het Dubai Autodrome, de eerste lange-afstandsrace in de Golf-regio, behoeft nauwelijks nog introductie. Sinds de eerste editie in 2006 is het evenement, georganiseerd door het Nederlandse bureau CREVENTIC in samenwerking met het Dutch National Racing Team (DNRT) gevestigd als een van de grote internationale lange-afstandsraces voor GT’s en toerwagens, waarbij de nadruk ligt op amateurs en gentlemen-drivers. De Hankook 24H DUBAI is het vlaggenschip van de 24H SERIES powered by Hankook. Gedurende de wintermaanden is Dubai een uitstekende locatie met aangename temperaturen, prima vrijetijdsmogelijkheden en accommodatie naar ieders voorkeur.
 
Een probleemloze ervaring
 
Voor teams die willen deelnemen aan de Hankook 24H DUBAI neemt CREVENTIC de volledige logistieke afhandeling voor zijn rekening, wat een probleemloze ervaring garandeert. Standaard transport van raceauto en materiaal als zeevracht vanuit de EU naar de Verenigde Arabische Emiraten, alsmede aanlevering en afhaling op Dubai Autodrome zijn inbegrepen in het inschrijfgeld. Indien gewenst kan ook worden voorzien in op maat gemaakte reisarrangementen en cateringfaciliteiten op het circuit.
 
Start Grid Hankook 24H Dubai
Start Grid Hankook 24H Dubai
Tijdens de Hankook 24H DUBAI 2016 behaalde het Belgian Audi Club Team WRT met de Audi R8 LMS de overwinning en zorgde daarmee voor de zo lang verwachte eerste zege voor Audi in Dubai. Na een indrukwekkende opmars vanaf de laatste startplaats eindigde de Black Falcon-Mercedes-Benz SLS AMG GT3 op de tweede plaats, gevolgd door de C. Abt Racing-Audi R8 LMS. Bij de race van dit jaar in Dubai beleefde ook de TCR-toerwagenklasse als een aparte categorie binnen de 24H SERIES powered by Hankook zijn première. De klassezege was voor het regerend kampioensteam in het 24H SERIES-teamklassement, Memac Ogilvy Duel Racing.
 
Zoals gebruikelijk zijn er ook voor de race van 2017 in Dubai live-uitzending van de volledige wedstrijd via Motors TV en commentaar van Radiolemans.com gepland. Er is ook live-streaming in HD-kwaliteit via de website en er zijn de gebruikelijke updates via de diverse sociale media. Informatie over de Hankook 24H DUBAI is te vinden via www.24hseries.com.

24H Series by Creventic



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in 24H Series op dinsdag 2 augustus 2016.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons