van der Horst

24H Spa: Michelin Award voor André Grammatico

Belgian Racing Car Championship
Belgian Racing Car Championship
In het kader van alle wedstrijden van het Belgian Racing Car Championship 2013 pakt Kronos Tyres opnieuw uit met de Michelin Award. Deze Michelin Award wordt telkens uitgereikt aan een rijder of een team die gedurende één van de zes meetings van het BRCC voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen. Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Michelin Award, bestaat de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de baan- en standcommissarissen en veiligheid van de circuits. De prijs van de Michelin Award is een set Michelin-banden.
Na de Spa Euro Race, de derde round van het BRCC Sprint en Endurance, heeft de Jury besloten de Michelin Award toe te kennen aan André Grammatico. Op het circuit van Dijon-Prenois blies de sympatieke Fransman al een aardige deun mee in de kopgroep en hetzelfde kon gezegd worden tijdens de doornat verreden  Sprints  van de Spa Euro Race. Achter het stuur van de BMW M3 GT4 slaagde de rijder van het team « Espace Bienvenue » erin om steeds vooraan te finishen, hetgeen resulteerde in een mooie 2de eindplaats, op slechts drie seconden van zijn landgenoot Christophe Anquetil.

Dankzij deze uitslag staat André Grammatico nu 3de in de tussenstand van het BRCC Sprint-kampioenschap.  

Gedurende de 4de meeting van het BRCC, die verreden wordt in het kader van de Total 24 Hours de Spa, mocht hij een set Michelin-banden en het “diploma”, getekend door Clovis, in ontvangst nemen.

Kronos Events press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op vrijdag 26 juli 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons