van der Horst

24H Spa: Reacties voor start van de 24H

a1f2d93457c3e90586852b0e68a49588d7235835.jpg
We verzamelden een paar reacties voor de start van de 24H. Hieronder kan u alles nalezen.
Francesco Castellaci – P49 –  #19 Black Falcon Mercedes SLS AMG GT3 / Pro-Am Cup

“Het was een moeilijke aanloop naar deze 24H. Vita4One Team Italy is failliet verklaard. Ik moest dus op het laatste moment op zoek naar een nieuw zitje, gelukkig kon ik via de contacten van een vriend instappen bij Black Falcon en de Mercedes SLS AMG. De auto is wel een volledig nieuw gegeven en na problemen aan de radiator verloren we enorm veel tijd en konden geen chrono neerzetten in de kwalificatie. Tijdens de warm-up deze morgen, zat ik pas voor de tweede keer in de auto. We hopen om op het 6H punt binnen de top-10 te staan.”
 
Frank Kechele – P18 – #26 Vita4One Racing Team BMW Z4 / Pro

“We zijn niet tevreden met de kwalificatie. Een polepositie was niet haalbaar maar een plaats in de top-10 was wel ons doel geweest. We probeerden iets nieuws tijdens de kwalificatie aan de set-up van de wagen, het was een gok die echter wel een beetje verkeerd uitdraaide. Tijdens de warm-up zijn er opnieuw wat aanpassingen op de auto gebeurd, deze lijken op het eerste zicht wel te renderen. De BMW is normaliter wel een goede auto voor de 24H van Spa, we moeten uit de problemen blijven en er het beste van maken.”
 
Jonathan Adam – P1 – #99 Beechdean Aston Martin Racing Aston Martin V8 Vantage / Pro-Am Cup

“Het is schitterend om hier op de pole te staan! Met de hulp van Stefan Mücke hebben we de auto eindelijk opnieuw fatsoenlijk kunnen afstellen. We hebben sinds een paar races wat problemen met de auto, ook in het Britse GT kampioenschap. Stefan heeft dit echter in samenwerking met ons kunnen oplossen en we kijken enorm uit naar de 24H zeker na onze problemen van vorig jaar op een paar uur van het einde. Een goede klassering in de Pro-Am Cup zou ons tevreden stemmen.” 

Foto: Georges de Coster




Dit artikel werd gepubliceerd door Olivier Gouters in Blancpain GT Endurance op zaterdag 27 juli 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons