van der Horst

24H Spa: Zege voor de Nova Race Ginetta van Luis Scarpaccio

De tweede race van het BRCC sprint kampioenschap werd winnend afgesloten door de Italiaan Luis David Scarpaccio aan boord van de Nova Race Ginetta 3.5 GT4. Hij haalde het voor de Astur Car GInetta G50 van Edouard Mondron. Michael Schmetz vervolledigde het podium met de GC Automobile GC 10 V6.
De zege van de gezette Italiaan - met Poolse licentie - Scarpaccio liep niet van een leien dakje. De Ginetta kreeg slechts in de laatste ronde de zege in de schoot geworpen nadat de Gomez Competition 10 V6 van Christophe Anquetil met pech moest opgeven. Door deze opgave schoof ook Edourd Mondron een plaats op richting de tweede podiumtrede. 

De derde plaats was voor de GC Automobile GC 10 van Michael Schmetz die het haalde voor de MTE BMW van Bernard Dandrifosse, de top-5 werd vervolledigd door Espace Bienvenue-BMW GT4 van André Grammatico. 

Frank Radet ( e-Race BMW / P6 ), Jean-Pierre Lequeux ( Prime Racing Ginetta G50 / P7 ), Aleksander Schjerpen ( ATS Racing Ginetta / P8 ), Nicolas Jussy ( Allure Team Seat Supercopa / P9 ) vervolledigen de top 9.



Dit artikel werd gepubliceerd door Olivier Gouters in Belgian Racing Car Championship op zaterdag 27 juli 2013.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons