van der Horst

24H Spa: Overzicht laatste rijderswissels - 61 wagens op de definitieve inschrijvingslijst

24H Spa: Beelden van de testdag (Deel 1)
De definitieve inschrijvingslijst van de deelnemers aan de 24 uren van Spa telt uiteindelijk 61 deelnemende wagens. Ten opzichte van de vorige provisionele lijst tellen wij een extra McLaren, ingezet door Russian Time by MRS voor Marko Asmer, Alexey Vasilyev, Florian Spengler en Kazimieras Vasiliauskas. Team Duqueine zet niet één, maar twee Ferrari’s in voor Philippe Bourgeois/Pierre Hirschi/Philippe Richard en Philippe Colaçon/Gilles Duqueine/Leonardo Gorini/Paul Lanchère. De Graff Racing Porsche daarentegen is van de lijst verdwenen.
Verleden week raakte al bekend dat Yves Weerts zijn zitje op de #4 WRT Audi R8 LMS ultra overlaat aan Vincent Radermecker waardoor de wagen opschuift van de Gentlemen Trophy naar de Pro Am Cup.

Tim Mullen wordt de derde man op de Von Ryan Racing McLaren naast Rob Bell en Shane van Ginsbergen.

Jonathan Hirschi versterkt dan weer het Emil Frey Racing Jaguar dat al kon rekenen op Lorenz Frey, Fredy Barth en Gabriele Gardel.

De Russische rijder Leo Machitski is toegevoegd aan de bemanning van de Team Parker Racing Audi R8 LMS Ultra die als reguliere bezetting Ian Loggie en Julian Westwood heeft.

Tom Onslow-Cole vervoegt John Gaw, Phil Dryburgh en Paul White op de PGF-Kinfaun Aston Martin Vantage.

Saintéloc Racing komt met een sterke bemanning uit in de Gentlemen Trophy, Claude-Yves Gosselin, Marc Rostan, Philippe Haezebrouck en Jean Paul Buffin zullen de Audi R8 LMS Ultra de sporen geven.

Uiteindelijk zijn er 18 wagens ingeschreven in de Pro Cup, 32 in de Pro Am Cup en 11 in de Gentlemen Trophy klasse.

Foto: Georges De Coster  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons