van der Horst

24H Spa: Andreas Simonsen naast Nico Verdonck

Black Falcon - Mercedes SLS AMG GT3
Black Falcon - Mercedes SLS AMG GT3
Andreas Simonsen is de derde en laatste man op de Black Falcon Mercedes SLS AMG GT3 #29. Eerder werd reeds aangekondigd dat Nico Verdonck en de Brit Adam Christodoulou in actie zullen komen op de bijkomende wagen van het Duitse team, die uiteraard zal uitkomen in de Pro Cup. De 25-jarige Simonsen racet al jaar en dag met een SLS, stond al tweemaal op het algemene podium in de 24 uren van de Nürburgring en hielp in 2013 Sergey Afanasyev nog aan de Pro-Am titel in de FIA GT Series. Samen met deze capabele Zweed kunnen Verdonck en Christodoulou het dus wel eens ver gaan schoppen in de Total 24 Hours of Spa.
Via Biser3a maakt Black Falcon ook bekend dat niemand minder dan Bernd Schneider de vierde man wordt op de Pro-Am wagen die gedurende de rest van het seizoen bestuurd wordt door Oliver Morley, Sean Johnston en Maro Engel. Yelmer Buurman, Hubert Haupt en Abdulaziz Al Faisal vormen uiteraard weer een trio in de Pro Cup op de #21.



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op woensdag 15 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons