van der Horst

24H Spa: Australische Lamborghini geeft forfait

Lago Racing - Lamborghini Gallardo R-EX
Lago Racing - Lamborghini Gallardo R-EX
Lago Racing zal dan toch niet aan de start verschijnen van de 24 uren van Spa, dat meldt Speedcafe. Het Australische team dat in samenwerking met Reiter Engineering een unieke Lamborghini Gallardo R-EX had ingeschreven voor onder meer Craig Lowndes, moet forfait geven. De wagen was nochtans aanwezig op de testdag enkele weken geleden en liet meteen enkele competitieve tijden optekenen.
Craig Lowndes
Craig Lowndes
De reden voor het forfait moet gezocht worden bij een zware crash van teameigenaar en rijder Roger Lago, die afgelopen weekend zes gebroken ribben, klaplong en een gebroken scheenbeen opliep in de Australische Carrera Cup manche te Townsville. Hoewel hij in eerste instantie overwoog om Lowndes, David Russell en Steve Owen te laten starten in de Pro Cup, zag hij daar toch van af toen hij zich realiseerde wat de factuur zou zijn van de crash in de Carrera Cup.

Foto's: Vincent Wouters & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op woensdag 15 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons