van der Horst

24H Spa: Craig Lowndes met Lago Lambo aan de start

Lago Racing - Lamborghini Gallardo R-EX
Lago Racing - Lamborghini Gallardo R-EX
Craig Lowndes keert dit jaar terug naar de 24 Hours of Spa. De drievoudige V8 Supercar kampioen zal deel uitmaken van een volledige Australische bezetting op een Lamborghini van Lago Racing. De Aussie kwam vorig jaar in actie op een Ferrari 458 Italia van AF Corse en werd daarmee knap derde in Pro-Am en achtste algemeen. Lago Racing verging het echter minder goed en wierp zondagochtend de handdoek in de ring. Lowndes vervangt Steven Richards op de wagen, terwijl Roger Lago, David Russell en Steven Owen wederom van de partij zullen zijn. Het Australische project zal voor deze editie ook upgraden naar de Gallardo R-EX, ondersteund door Reiter Engineering.
Craig Lowndes
Craig Lowndes
“Vorig jaar heb ik enorm veel geleerd en ik wou echt terugkeren om het nog eens te proberen. De rijdersbezetting oogt zeer sterk; David Russel en Steve Owen zijn zeer snel jongens en hebben net als Roger Lago reeds veel ervaring met deze wagens. We zullen beschikken over een gloednieuwe Lamborghini, ongetwijfeld een sterk strijdwapen”, aldus Lowndes.

Foto: Lago Racing & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 27 maart 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons