van der Horst

24H Spa: Louis Machiels bij Bentley aan de slag

#83 HTP Motorsport Bentley Continental GT3
#83 HTP Motorsport Bentley Continental GT3
De line-up van de vierde Bentley, het exemplaar van HTP met startnummer 83, was tot op heden nog niet gekend. Tijdens de officiële testdag in Spa bevestigde Louis Machiels dat hij zo goed als zeker in actie zal komen tijdens de 24 uren van Spa. Hoewel hij tot dusver in zijn carrière voornamelijk met Ferrari's reed, probeert hij het ditmaal met een Bentley Continental GT3. Machiels maakt vandaag pas zijn eerste meters met de wagen in Spa.
Afhankelijk van de uiteindelijke samenstelling van de line-up zal de wagen uitkomen in de Pro Cup dan wel Pro-Am Cup. Al wordt er voorlopig van uitgegaan dat het vier rijders worden en het dus de laatstgenoemde klasse wordt. Als teamgenoten krijgt onze landgenoot waarschijnlijk onze Noorderbuur Max Van Splunteren en de Duitser Fabian Hamprecht naast zich. Er zal normaal ook nog een vierde piloot het trio vervoegen, zijn naam staat echter nog niet vast.

Foto: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op woensdag 24 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons