van der Horst

24H Spa: Na 16H: WRT Audi #2 neemt de leiding over

WRT Audi R8 LMS
WRT Audi R8 LMS
Nadat de ROWE Mercedes #99 het grootste deel van de nacht aan de leiding reed, heeft bij het aanbreken van de dag de Team WRT Audi #2 de koppositie. Er is echter nog niets beslist voor de zege, want de Marc VDS BMW #45, die constant in de top drie meedraaide, ligt tweede op amper 40 seconden achterstand van de leider.
  • Dreamdrive
BMW Sports Trophy Team Marc VDS - BMW Z4
BMW Sports Trophy Team Marc VDS - BMW Z4
De derde plaats is in handen van de tweede Marc VDS BMW die ondanks dat de wagen een drive through kreeg voor het inhalen onder geel zich nog steeds in dezelfde ronde bevindt als de leider. De ROWE Mercedes heeft nieuwe remblokken laten plaatsen en is afgezakt naar de vierde plaats, op één ronde van de Audi.


De Phoenix Audi #5 volgt op de vijfde plek, de zesde stek is voor de AF Corse Ferrari #47 van onder meer onze landgenoot Lémeret, die bovendien op kop ligt in de Pro-Am klasse. De WRT Audi #1 is intussen opgeklommen tot de elfde plaats.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Endurance op zondag 26 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Testdag 24 Hours of Spa.
  • Circuit Zolder DTM

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons