van der Horst

24H Spa: Nico Verdonck met Black Falcon in Pro Cup

Black Falcon - Mercedes SLS AMG GT3
Black Falcon - Mercedes SLS AMG GT3
Nico Verdonck zal op een Mercedes SLS AMG GT3 uit de stal van Black Falcon deelnemen aan de Total 24 Hours of Spa. Hoewel de Brusselaar dit jaar geen volledig internationaal programma afwerkt, is hij er toch in geslaagd een zeer competitief stuur vast te krijgen voor de grootste race van ons land. De expertise van het Duitse team staat buiten kijf, met zijn pro rijders draaide het afgelopen weekend nog mee vooraan in de 1000km van Paul Ricard en eerder won men uiteraard ook al de 24 uren van de Nürburgring en Dubai. In Spa zal Verdonck in de Pro Cup een team vormen met de Brit Adam Christodoulou en een derde, nog aan te duiden rijder.
  • VR Racing
Black Falcon - Mercedes SLS AMG GT3
Black Falcon - Mercedes SLS AMG GT3
Christodoulou bewees in mei nog met de beste mee te kunnen tijdens de 24 uren van de Nürburgring en de wagen zal net als toen opnieuw uitgedost worden in zilveren livery met fluo gele accenten. “We zijn outsiders voor de zege en willen die kaart ook voluit spelen,” verklaarde de Brusselaar. “Onze wagen is heel betrouwbaar en het team kent de auto door en door. We kunnen dus op een goed resultaat mikken!” Wie Verdonck samen met een vijftigtal andere GT3’s in actie wil zien kan morgen al terecht op Spa-Francorchamps voor de officiële testdag voor de 24 uur.  

Foto's: Black Falcon en Hans Van OnsemSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op dinsdag 23 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons