van der Horst

24H Spa: Schmid vervoegt Machiels – Opvallende kleuren voor HTP

Bentley Team HTP Continental GT3
Bentley Team HTP Continental GT3
Bentley Team HTP heeft zijn zaken rond voor de Total 24 Hours of Spa. Er diende nog één zitje te worden toegewezen en dat ging uiteindelijk naar Clemens Schmid. De 24-jarige Oostenrijker maakt deel uit van het “Bentley Junior Team”, dat er op gericht is om jong talent een kans te geven en te laten doorgroeien. Schmid werd in mei nog achtste algemeen met HTP in de 24 uren van de Nürburgring en zal in Spa samen met Max van Splunteren en Fabian Hamprecht een kwartet vormen met landgenoot Louis Machiels. Opmerkelijk is overigens dat Bentley Team HTP in Spa voor volledig nieuwe kleuren kiest.
Bentley Team HTP Continental GT3
Bentley Team HTP Continental GT3
Nadat men begin deze maand nog in het blauw naar de overwinning reed in Moskou, staan de wagens ditmaal volledig in het teken van sponsor ALD. De #84 (Pro Cup) van Vincent Abril, Mike Parisy en Harold Primat zal fel rood zijn. Door enkele gele en zwarte accenten heeft de bolide zelfs iets weg van de Belgische driekleur. Het exemplaar van Louis Machiels staat dan weer in het zwart, aangevuld met enkele rode toetsen.

 

Foto's: HTPSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op maandag 20 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons