van der Horst

24H Spa: Timo Glock: "Mijn eerste keer in het donker"

Alex Zanardi - Timo Glock - Bruno Spengler
Alex Zanardi - Timo Glock - Bruno Spengler
Alex Zanardi krijgt naast zich in de BMW van ROAL Motorsport twee DTM-piloten. Bruno Spengler bezorgde BMW in 2012 bij de comeback in het beroemde Duitse toerwagenkampioenshcap meteen de titel, terwijl ex-F1 piloot Timo Glock de DTM-bezetting vervoegde in 2013 en tot nu toe al één keer een wedstrijd op zijn naam wist te schrijven.
#9 Roal Motorsport BMW Z4 GT3
#9 Roal Motorsport BMW Z4 GT3
De 33-jarige Duitser maakte al kort kennis met de GT-racerij tijdens de vorige BES-wedstrijd in Paul Ricard, maar Spa wordt zijn echte vuurdoop. "Ik heb nog nooit in het donker gereden, dat wordt een heel nieuwe ervaring voor mij. Ook het rijden in verkeer is relatief nieuw, ik bekijk altijd de stickers op de achterkant van mijn voorganger of het een Pro, Pro-Am of Am-bolide betreft. Mijn teamgenoot Alex Zanardi heeft ook een grote indruk op mij gemaakt; tijdens de testdag ging hij in zijn tweede of derde ronde al meteen volgas de Raidillon op!"

Foto's: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op donderdag 23 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons