van der Horst

24h Spa: 61 wagens voor de 2 officiële testdagen

BMW M4 GT3
BMW M4 GT3
Dinsdag 22 juni en woensdag 23 juni vinden op het circuit van Spa-Francorchamps de twee officiële testdagen voor de 24 Hours plaats. 61 wagens die negen verschillende merken vertegenwoordigen tekenen present op de Ardeense omloop. De attractie is natuurlijk de nieuwe BMW M4 GT3, die er komt testen met het oog op het ontwikkelingsprogramma van de wagen. Spijtig gebeurd dit alles achter gesloten deuren en is pers en publiek niet toegelaten op de testdagen.
24H Spa 2020
24H Spa 2020
De vaste deelnemers aan de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS reisden door van Circuit Zandvoort naar Spa-Francorchamps, maar andere teams zoals EBM Giga Racing, KCMG, VS Racing (Lamborghini) en Car Collection (Audi) zakten speciaal af naar België voor de testdagen. Saintéloc Racing, Team WRT (Audi), Walkenhorst Motorsport (BMW), AKKA ASP (Mercedes-AMG) en Garage 59 (Aston Martin) zetten dan weer extra wagens in.

In het totaal staan er 16 uren testwerk gepland over de twee dagen. De poster van de editie 2021 van de 24 Hours of Spa alsook de deelnemerslijst worden begin juli bekend gemaakt. Ondertussen werkt SRO samen met de lokale autoriteiten om de terugkeer van de fans op het circuit voor de race mogelijk te maken.

Foto's: BMW M Motorsport & SRO
 



  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons