van der Horst

24H Spa: 65 wagens voor de testdag

Black Falcon - Mercedes AMG GT3
Black Falcon - Mercedes AMG GT3
Maar liefst 65 GT3's zullen morgen present tekenen tijdens de officiële testdag voor de Total 24 Hours of Spa, die voor een keer niet op woensdag wordt gehouden. In totaal beschikken de teams over acht uur track time, met een break op de middag (12-13u). Het is tijdens die pauze dat de deelnemerslijst in "L’Arbre qui tue" zal worden voorgesteld.
  • Dreamdrive
Op zich vallen er weinig verrassingen te noteren op de deelnemerslijst. Het is voornamelijk uitkijken naar drie nieuwkomers die eind juli ongetwijfeld de nodige aandacht zullen opeisen. Zo is er het Japanse Good Smile Racing & Team UKYO dat een Mercedes-AMG GT3 (in een Manga kleedje) voor ondermeer Le Mans polesitter Kamui Kobayashi inzet. Bentley Team ABT komt ook voor het eerst de sfeer opsnuiven in de Blancpain paddock, Nico Verdonck is een van de drie piloten op de Duitse Continental GT3 #9. De meeste ogen zullen waarschijnlijk gericht zijn op de fabrieksondersteunde Porsche 911 GT3 R van KÜS 75 Motorsport Bernhard, die Laurens Vanthoor deelt met Kevin Estre en Michael Christensen. 

Onder de deelnemers vinden we ook een vijftal GT3's die alvast komen warmdraaien voor de British GT race komend weekend (licht blauw).

--- DEELNEMERSLIJST TESTDAG TOTAL 24 HOURS OF SPA (PDF) ---

Foto: Niels Vaeck  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons