van der Horst

24H Spa: 68 wagens ingeschreven voor de twee prologue testdagen

24H Spa 2022
24H Spa 2022
Volgende dinsdag en woensdag vindt op het circuit van Spa-Francorchamps de jaarlijkse tweedaagse prologue test voor de deelnemers aan de 24 Hours of Spa plaats. Niet minder dan 68 wagens worden er verwacht op het Ardeense circuit.
  • LTF
Het is een traditie dat op ongeveer een maand voor de wedstrijd de deelnemers aan de 24 Hours of Spa de gelegenheid krijgen om twee dagen te testen op het circuit van Francorchamps. Nu de wedstrijd begin juli betwist wordt schoven ook de testdagen op naar vroeger op de kalender en deze vinden nu plaats op 23 en 24 mei.

Circuit de Spa-Francorchamps
Circuit de Spa-Francorchamps
Op beide dagen staat de piste open voor de wagens tussen negen en twaalf uur ’s morgens en in de namiddag tussen dertien uur en achttien uur. Alle teams die deelnemen aan de GT World Challenge Europe zijn uitgenodigd maar ook teams die zich enkel inschreven voor de etmaalrace. Niet minder dan 68 wagens staan er op de deelnemerslijst waar we natuurlijk ook Team WRT, Comtoyou Racing en Boutsen VDS terugvinden. Het circuit staat die dagen open voor het publiek en de inkom is gratis.

Foto's: Niels Vaeck
   • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons